Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати удължи договора си с френския гранд до 2026 година. Новината беше официално потвърдена от клуба. 

“За мен е чест, че подписах нов договор с ПСЖ. Пристигнах в Париж преди повече от 10 години и гледам на града като свой втори дом. Винаги съм се радвал на подкрепа от страна на феновете и ръководството, за което съм благодарен. За мен беше ясно, че историята ми тук ще продължи. Надявам се да спечелим още много трофеи заедно”, заяви Верати

🆕❤️💙 #Verratti2026 pic.twitter.com/fq7hAopVHn

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) December 28, 2022

Марко е един от най-добрите футболисти на своето поколение и е централен фигура за успехите на ПСЖ през последното десетилетие. Неговият нов договор е показателен за амбициите ни като клуб и със сигурност е чудесна новина за всички фенове”, коментира президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи. 

Верати пристигна в ПСЖ през 2012 година от Пескара. До момента той има 398 мача и 11 гола за тима. Предишният му контракт изтичаше през 2024 година. 

Спортният директор на френския шампион Лукас Кампос води преговори за нови договори с още няколко футболисти, начело с Лионел Меси, Серхио Рамос и Маркиньос.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!