Шампионът Хебър (Пазарджик) победи като гост Пирин (Разлог) с 3:1 гейма и записа 7-а победа в Efbet Супер Волей. Треньорът на тима Камило Плачи даде почивка на някои титуляри, но въпреки това шампионите си тръгнаха с 3 точки от гостуването в Разлог. Камило Плачи заяви след успеха, че Хебър има дълга скамейка и достатъчно състезатели, които да бъдат използвани за всеки мач.

"Взехме три точки и това е важно. Използвах по-широк състав за този мач. Дадох възможност и други момчета, за да отпочинат състезателите, които играха срещу Халкбанк в Шампионската лига. Оставих в игрището Симон Хирш, който има нужда от ритъм. Алексиев, Салпаров и Йосифов имат нужда от възстановяване след тази тежка програма. Имаме достатъчно състезатели, които могат да победят в този мач и те го направиха."

Относно предстоящия мач с ЦСКА и оставащите срещи от първенството:

"Имаме отложена среща с ЦСКА и още два мача, в които ще търсим победа. Гоним да подобрим нашето класиране, за да достигнем най-високо стъпало, което е възможно."

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.