Старши треньорът на Берое Бойко Миленков отново погледна реално върху нещата, случващи се в неговия отбор. Старозагорци допуснаха тежка загуба със 74:104 от Левски в осмия кръг от НБЛ, а след двубоя наставникът на “зелените” нямаше как да е доволен от представянето на своя тим.

“Благодаря на Дарин за милите думи, но аз това до някаква степен го виждам като грешка, но аз това лично го считам като грешка, защото приятелството си е приятелство, но когато трябва да се върши работа, трябва да се върши работа. Нямаме право да изглеждаме по този начин. Не знам - ще пусна писмо до федерацията да си играем само вкъщи мачовете, да не играем навън. Мога да помоля и телевизията да не излъчва наши мачове, защото това е трагедия за българската публика, за зрителите в залата, по телевизията. Дано някой не се е гръмнал след този мач. Изключително грозна гледка бяхме. Причините ние ще си ги анализираме. Трудно се говори след такъв мач. 

Ние сме единственият отбор в България, който има тежка програма ли? Окей, загуба с голяма разлика, но начина, по който стоим на игрището, е потресаващ. Аз съм сигурен, че момчетата ги боли. Те са изключително умни, но наистина нямам логично обяснение. Без думи съм. Рядко оставам без думи, но сега съм без думи”, заяви Миленков.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.