Състоянието на Николай Николов се подобрява по-бързо от очакваното Добри новини получи треньорът на волейболния първенец Хебър (Пазарджик) преди домакинството на турския Халкбанк (Анкара) от третия кръг на Шампионската лига. 

Диагоналът Трифон Лапков е имал ново разкъсване на коремен мускул, но след извършения в понеделник медицински тест е установено, че вече няма следи от травмата и той ще може да вземе участие в мача. Плачи разполага със солиден избор на този пост и отсъствието на Лапков нямаше да се отрази чувствително. 

От Хебър се похвалиха, че състоянието на контузения център Николай Николов се оказва много по-добро от очакваното. Николов получи травма в рамото и не е играл от края на октомври. 

„Вече започна да раздвижва рамото, чувства се добре и скоро ще започне тренировки“, коментира президентът на Хебър Александър Иванов пред „Мач Телеграф“.

Интересът в Пазарджик към мача с Халкбанк е огромен и се очакват пълни трибуни. 

От клуба са подготвили знаменца с емблемите на Хебър и Халкбанк, а от спонсорите на клуба са приготвили игри с материални награди. Турският тим вече е в Пазарджик. Гостите са разгледали града, а снощи проведоха и тренировка.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.