Волейболният шампион на България Хебър (Пазарджик) днес излиза за третия си мач от групите на Шампионска лига който е второ домакинство от Група В.

В зала "Васил Левски" родният тим посреща турският вицешампион Халкбанк (Анкара) от 19,00 часа в двубой, който ще може да наблюдавате пряко по MAX Sport 1 HD.

Гостите идват в Пазарджик след загуба и победа в групата. Турците, водени от Танер Атък, отстъпиха на полския Алурон Вирту Варта (Заверче) с 1:3 гейма. 

След това надиграха като домакин немския шампион Берлин Рисайклинг Волейс с 3:1. Така съперниците от южната ни съседка са втори в група В с 3 точки.

От своя страна родните представители се представиха повече от достойно, но записаха две загуби. Те отстъпиха след петгеймова битка на Берлин Рисайклинг Волейс с 2:3, а след това при първото си домакинство взеха гейм на лидера до момента - полският Заверче, но съперникът надделя с крайното 3:1. С това пазарджиклии за момента са четвърти с 1 спечелена точка.

Въпреки това и въпреки всички контузии сполетели състава, българските волейболисти впечатлиха с играта си на европейска сцена, като всяват респект в своите съперници. Никой не си и помисля да подценява родния шампион, като и трите съперника в групата се изказаха изключително положително за него.

Дали Хебър ще успее да запише първи успех на свой терен в Шампионската лига през този сезон, ще се разбере след часове, но едно е сигурно  - зала „Васил Левски“ отново ще ври и кипи, а всички в Пазарджик очакват нова доза страхотни волейболни емоции.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.