Левски прави опит да си върне крилото Станислав Иванов. В последните дни се заговори, че бившият играч на "сините" е набеден за гонене от настоящия му клуб Чикаго Файър. В момента Стаси е в България и се оглежда за нов отбор. Емисари опипват почвата около възможността да се завърне на "Герена", откъдето през 2021 г. бе продаден в САЩ. Тогава на "сините" спешно им трябваха пари и освен с Иванов се разделиха и с Паулиньо и Найджъл Робърта.

Според запознати обаче шансовете за завръщане на Иванов на "Герена" са почти нулеви, макар че в Левски имат спешна нужда от нападател. По-скоро в клуба ще привлекат играч от Бразилия, като Станимир Стоилов вече има няколко набелязани имена.

В същото време Станислав Иванов е доста по-близо до Берое. Клубът от Стара Загора също с опитва да го привлече в редиците си. Заралии търсят нови попълнения, с които да вдигнат нивото през пролетта и са насочили поглед към този футболист.

Иначе Иванов е спряган и за Сейнт Луис Сити. Новаците в МЛС ще имат възможността да сглобят състав с футболисти, които са обявени за ненужни от останалите членове на елита в САЩ. Така че има реален шанс Стаси да поеме и в тази посока.

"Мач Телеграф"