Националът Добромир Димитров от този сезон е част от състава на шампиона Хебър (Пазарджик). 

Разпределителят бе основен диригент на “тигрите” в последните мачове на тима в Шампионска лига. Под негово диригентство българският първенец бе близо до успех над Берлин РВ в легендарната зала “Макс Шелинг Хале”, после оказа сериозна съпротива на лидера в Групата В - полският Заверче и бе близо да вкара мача в тайбрек, а двубоят бе истински празник за Пазарджик.

Добромир Димитров даде специално интервю за волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out, в което говори за целите на Хебър приз този сезон. 

“За съжаление загубихме първите си два мача в Шампионската лига, но чисто отборно се чувстваме доста добре. Колективът доста израстна от началото, когато се събрахме, получават ни се нещата както се вижда в последните ни мачове. Да, имаме и физически проблеми с някои състезатели, но се стараем да не се показва голяма част от това на игрището”, заяви Добромир Димитров във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

78

“Добрите отбори се отличават с това, че дори когато имат проблеми и се наложи смяна на даден състезател, те успяват да излязат като отбор от трудните ситуации и мисля, че ние показваме, че сме на прав път. Вече за мача, който предстои с Халкбанк се надявам като минимум да покажем същото лице и да зарадваме публиката с една победа, защото за нас е много важно да постигнем една победа, която е изключително чакана и жадувана”, добави Добри Димитров.

78

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.