Националът Добромир Димитров от този сезон е част от състава на шампиона Хебър (Пазарджик).

Разпределителят бе основен диригент на “тигрите” в последните мачове на тима в Шампионска лига. Под негово диригентство българският първенец бе близо до успех над Берлин РВ в легендарната зала “Макс Шелинг Хале”, после оказа сериозна съпротива на лидера в Групата В - полският Заверче и бе близо да вкара мача в тайбрек, а двубоят бе истински празник за Пазарджик.

Добромир Димитров даде специално интервю за волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out, в което говори и за националния отбор на България.

78

“Нямал съм разговори с никой от ръководството на федерацията, нямам представа какво ще се предприема за следващото лято в националния отбор. Надявам се да съберем боеспособен отбор и да върнем малко морала и самочувствието на състезателите, защото го заслужават след случилото се това лято. Тези състезатели го заслужаваха това нещо. Наистина беше трудно да загубиш от отбор като Мексико. Както каза треньорът хубаво тогава, че не опитът побеждава, а противникът, който играе по-силно”, заяви Добромир Димитров във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out,

5

“Има доста време до следващото лято. Както казах, първо никой не се е свързал с мен. По принцип винаги съм на линия и никога не съм обръщал гръб на националния отбор, за мен това е нещо повече от отбор. Винаги е било така и занапред ще бъде така, но вече времето ще покаже”, категоричен е Добромир Димитров, който има 4-о място с националния отбор на България на Олимпийските игри в Лондон 2012.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.