Волейболният ЦСКА надигра Дея спорт (Бургас) с 3:2 гейма в дербито на 8-ия кръг на Efbet Супер Волей. "Червените" изковаха победата след като изоставаха с 1:2. Ето какво сподели старши треньорът на ЦСКА Александър Попов след мача:

"Много сме щастливи и доволни от постигнатия успех, защото в тази зала имаме достатъчно натрупани загуби. Момчета бяха нервни, мачът беше нервен, не беше хубав показания волейбол. Но най-важна е победата“.

Относно играта на Димитър Димитров и неговият принос с 38 точки за успеха, треньорът на "червените" каза:

"Знам Димитър Димитров какво може. Лошото е, че в дадени моменти не се получава. Ако миналата седмица срещу Левски бе играл и наполовина от това, което показа сега, щеше да е друг резултата. Не е хубаво да се разчита само на един състезател, но момчето се напъва и тренира много добре. Ще му стискаме палци за кариера.“

"Миналата седмица срещу Левски не направихме нито една блокада. Сега реализирахме цели 14. Странни неща се случват. Надявам се, както и цялата червена общественост да стиска палци, да редуваме не само добри игри, но и мачове без големи амплитуди, защото в разстояние на седмица бяха огромни амплитудите.“

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.