Лудогорец е набелязал бразилски десен бек от белгийското първенство, пише torcedores.com. Става въпрос за 22-годишния Хейтор от Серкъл Брюж. Там той е под наем от бразилския Интернасионал. Срокът на преотстъпване е до юни 2023-та. 

Серкъл обяви, че не възнамерява докрай да се възползва от опцията да ползва Хейтор и от 1 януари той ще се върне в тима от Порто Алегре. От играча се е поинтересувал Лудогорец, разкрива бразилското издание. Двете страни дори вече са влезли в контакт. 

Засега има разминаване около срока на отдаване под наем. Разградчани искат да продължат срока на Серкъл Брюж - до лятото на следващата година, докато Интернасионал иска да преотстъпи родения през 2000 година бранител за 18 месеца. Развитие се очаква в началото на декември. 

Не е тайна, че Лудогорец търси подсилване именно на десния бек. Там тимът от години разчита на Сисиньо, който има и български паспорт и дори игра за националния ни отбор. Бразилецът обаче става на 34 на 26 декември и в Разград искат да намерят негов заместник. 

“Тема Спорт”