Наставникът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова очаква с нетърпение днешното Вечно дерби с Левски от 16,00 часа в залата в комплекса „Червено знаме“. 

Големият сблъсък се завръща след почти четиригодишно прекъсване, тъй като след ерата „Сиконко“ в Левски нямаше женско направление. Наставникът на Левски Петър Шопов посочи ЦСКА като фаворит с аргумента, че „червените“ са по-обиграни.

„В никакъв случай не подценяваме Левски. Да, отборът ни е по-опитен, но в него има и момичета, родени 2006-2007 година. Определено ни очаква тежък мач. Часът е такъв, тъй като се съобразяваме с графика на тренировки на мъжкия отбор“, коментира пред „Мач Телеграф“ Иванова.

„В Левски определено се наблюдава израстване под ръководството на Петър Шопов. Той е добър треньор и има голям опит, включително и от работата си в чужбина. Надявам се все пак ЦСКА да спечели и да се утвърди на второто място“, завърши Иванова.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.