Уелс излиза срещу Иран във втория мач на двата тима от програмата на Световното първенствов. Катар. Двубоят по програма е първи от шестия ден на турнира. За двата тима това е много важно изпитание, тъй като представителите на Великобритания завършиха 1:1 в първия си двубой срещу САЩ, а Иран загуби с 6:2 от Англия и всеки от тях се нужда от победа, за да запази по-сериозни шансове за продължаване в следващия кръг. 

12

Мениджърът на “драконите” Роб Пейдж няма никакви проблеми и има възможност да избира от пълния си състав за двубоя, след като Джо Алън се завърна и вече тренира с основната група. Той прави една промяна в своя тим и залага на Кийфър Мур, който направи много добро впечатление след появата си от скамейката в първата среща, за партньор на Гарет Бейл в атака на мястото на Дан Джеймс. 

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🇮🇷 CYMRU XI

On or off the pitch, Together we are Stronger! #ArBenYByd | #FIFAWorldCup | #TogetherStronger pic.twitter.com/kFM52YIdiR

— Wales 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 (@Cymru) November 25, 2022

В състава на Карлош Кейрош също има промени, като титуляр започва играча на Байер (Леверкузен) Сердар Азмун, който ще си партнира с отбелязалия две попадения срещу Англия - Мехди Тареми.