Нова продажба на акции на Левски няма да има. Нито шефовете на "сините" в лицето на Наско Сираков, нито запалянковците са съгласни на този вариант, който бе предложен от фирмата, която има договор за управлението на клуба. Причината е, че това ще подобри само временно финансовото състояние пир успешна кампания с листване на ценни книжа. Такава имаше през 2015 година.

"Освен че акционерите нараснаха над 1000 нови, какво друго се случи?", категорични са на "Герена". "Нищо няма да се промени и да бъдат продадени 10%, ако не броим това, че следващото събрание трябва да се провежда на площад, защото няма да има къде да съберем всички акционери", твърдят запознати.

Наско Сираков и в момента е готов да се раздели с акции, но става дума за онеци 30%, които уж трябваше да бъдат прехвърлени на Константин Папазов. Впоследствие обаче останаха в Сираков, който трябвае да привлече с тях по-крупен инвеститор. Желаещи за този пакет от ценни книжа така и не се намериха.

На "Герена" настояват спонсорите в лицето на "Palms Bet"и фирмите им, които са ангажирани с управлението на клуба, да представят по-реален план за спасение. Пред феновете Станимир Стоилов открито заяви, че Левски заслужава и по-добри финансови условия, след като спечели Купата на България.

"Мач Телеграф"

Снимки: Sportal.bg