ЦСКА - София няма да пръска с лекота пари за нови попълнения, дори и да не успее да посрещне 2023 година като лидер в класирането. Напротив, "червените" стягат малка, но пък за сметка на това качествена селекция. 

Шефовете, както и Саша Илич, са били категорични, че за пръв път от доста време насам отборът има гръбнак, който не бива да се разваля, а само да се допълни с липсващите звена. Смята се, че ще се търсят най-вече хора, които да превърнат отбраната в стена, а и такива в средата на терена, пише "Мач Телеграф".

Илич и ръководството имат набелязани хора, а с някои от тях вече се водят и разговори. Очаква се добрите новини да завалят след двата мача от турнира за Sesame Купа на България, с които ще завърши годината на "Българска армия". 

Съперник в първата среща ще е Гигант, който едва ли представлява сериозна заплаха за Илич и компания, а след това предстои сблъсък с победителя от двубоя между Крумовград и Септември (София).

В "Борисовата градина" обаче са били категорични в друго - да не се продават водещи играчи, както бе в миналите години с случаите с Мауридес, Недялков, Десподов. Затова в момента офертите за играчи като Турицов, например, биват отхвърляни.