Спортната база в кв."Коматево"

 

Ръководството на Ботев (Пловдив) използва официалния сайт на клуба, за да призове феновете на тима за подкрепа в предстоящото домакинство на „канарчетата“ срещу Пирин (Благоевград) в мача от 14-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят е в събота (15 октомври) от 17:00 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“ в „Коматево“.

Уважаеми Ботевисти,

В събота предстои нов важен тест за любимия ни отбор. В Пловдив гостува тимът на Пирин, който е известен със своята борбеност и битка до последния сигнал.

Нека изпълним трибуните на „Футболен комплекс Ботев 1912“. След несправедливата загуба от Левски, само заедно можем отново да се завърнем на победния път.

Защото само когато сме заедно можем да преодолеем всички трудности. При пълни трибуни, при вашата страст и енергия, нито едно съдийско решение не може да отнеме нашата победа.

Пълните трибуни няма как да останат незабелязани дори и от съдиите. С подкрепата на феновете влиянието на съдиите върху мача ще бъде сведено до минимум, а дори и минималното замисляне за ощетяване на нашия отбор ще бъде спряно от мощните „жълто-черни“ възгласи от трибуните.

Затова Ботев има нужда от своя 12-ти играч. Играч, който през годините винаги е бил до отбора, без значение от постигнатите резултати.

Нека заедно направим стъпката към важните три точки. Точки, които ще дадат сили на отбора в предстоящия сгъстен цикъл от тежки мачове.

Всички в името на Ботев! До последен дъх!