Наставникът на Хебър Владимир Манчев даде мнението си след победата на своя тим над Локомотив (София). Тимът от Пазарджик надви своя противник с 3:2 и стигна до първа победа от 7 мача насам.

“Мисля, че имахме много добра подготовка. Бяхме разучили добре силните и слабите страни на Локомотив. Много от нещата, които тренирахме, се случиха на терена, но мисля, че най-отлечителната черта, заради която спечелихме, е голямото себераздаване.

Досега 3 гола не сме вкарвали дори на тренировка, не мога да искам повече от моя отбор. Дори да имахме възможност да завършим някои от атаките по по-добър начин, показахме себераздване. Дори сега да влезете в съблекалнята ще видите какво е.

Искам да поздравя целия щаб, защото в момента сме се събрали всички, които милеят за отбора и клуба, това е екипна работа. И феновете днес бяха на ниво, подкрепяха отбора. Надявам се да ги радваме и занапред.

Всички мачове са тежки, за нас ще бъде чест да се изправим на “Българска армия” срещу ЦСКА. Ще си починем добре, ще се подготвим и се надявам да изиграем мача така, че да бъдем доволни”, заяви Манчев.