Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков разкритикува нападателите в тима на Саша Илич. Жеката даде мнение по актуални въпроси, като сподели, че не е особено впечатлен и от сръбския наставник на "червените".

"И Илич се учи. Та той се първи път излиза като треньор извън Сърбия. Учи се тук, в движение. Но като гледам, май нито той ще се научи, нито футболистите. Вече сме октомври, а в отбора няма никакво развитие. Той работи от лятото. Идва Пирин и ни надиграва на “Армията”. Представихме се много слабо, нищо не играхме. Кой го докара треньора, кой ги взе тези играчи? За мен те не са научени. Поиграли са добре някъде и ние ги привличаме за без пари. ЦСКА има четирима нападатели в момента, но от тях и един не става.

Публиката на ЦСКА е много взискателна. Така е било винаги. По мое време се раздавахме максимално във всеки мач. Нямахме слаб мач. Или по-скоро само един - когато Левски ни би 7:2. Обаче тогава веднага им го върнахме, като ги победихме на финала за купата. Не виждам как може да победим в Разград с тази игра. Виждате отбора на Любо Пенев играе страхотно. С жар, със сърце, борят се. Кой е очаквал, че те ще са на върха в класирането след 12 мача. Но затова се иска дупце. Сигурно аз, ако тръгна да тичам, ще надбягам някои от настоящите футболисти на ЦСКА.

23

На Левски им бяха забранили да имат публика за един мач, Мъри се оплака, почна да плаче пред медиите и веднага им махнаха наказанието. Как става това? Нали има закони. Всички са против нас. И тези от Разград, и от Левски, и шефовете им, и от БФС… На БФС каква му е функцията? Да вземат да го закриват направо. Аз ако съм министър на спорта, ще ги махна точно за 24 часа. Един няма да е останал. Само чистачките", заяви Вълшебния стрелец пред "Тема Спорт".