Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори пред медиите във Финландия след равенството с ХИК в Лига Европа. Нападателят изрази разочарование относно крайния резултат и призна, че вече гледа към предстоящото дерби в efbet Лига с ЦСКА - София в понеделник.

"Не ни задоволява този резултат, защото имахме достатъчно ситуации да победим, както и ХИК имаха ситуации. Няма как да ни задоволява, дойдохме за победа, но все пак хикс - печелим една точка, не е като загуба. Имаше битка на терена, бърз футбол, доста ситуации пред двете врати. 

Казах, че ни очаква тежък двубой, така и се получи, разбира се. Изкуственият терен също ни затрудни, не играем често на такъв, но не го казвам като оправдание. Като първи отбор трудно ще излезем от групата, нека не се заблуждаваме, но гоним второто място. Много е важно как ще завършат Рома и Бетис днес, трябва задължително да победим ХИК вкъщи.

Тежко е, сега ни чака път до Варна, после до Разград, сгъстен цикъл е, трудно е, но няма как, спим, възстановяваме се, чака ни доста тежък мач с ЦСКА", заяви Кирил Десподов. 

Снимка: startphoto.bg