Аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV “Контра” очаквано е с акцент върху двете големи дербита от Английската висша лига - гръмката победа на Манчестър Сити над Манчестър Юнайтед и категоричния успех на Арсенал над Тотнъм.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров обсъдиха въпроса дали разликата между “гражданите” и “червените дяволи” е толкова изразителна, колкото подсказа резултата най-вече през първото полувреме. 

Арсенал ли е единственият сериозен конкурент за шампионската титла на Ман Сити? “Артилеристите” продължават да очароват феновете си и доказаха, че заслужават да спечелят срещу негативния Тотнъм. 

Ливърпул отново демонстрира проблемите си в защита, а Челси продължава да търси новата си идентичност при Греъм Потър.

В Серия “А” пък продължават неволите за Интер, който записа четвърта загуба в 8 кръг и столът на Симоне Индзаги е по-разклатен от всякога. Милан пък намери начин да вземе трите точки на гости на Емполи, въпреки че допусна изравнителен гол в 92-рата минута. 

Барселона имаше повече от обичайните проблеми при поредната си победа в Ла Лига, но Роберт Левандовски не спира да бележи и да дава поводи за оптимизъм преди “Ел Класико”. 

По-голямата новина от кръга в Испания е първата грешна стъпка на Реал Мадрид у дома срещу Осасуна, като завърналият се Карим Бензема пропусна дузпа при 1:1.

Гледайте “Контра”!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.