Двама привърженици на Ливърпул, които са преживели трагедията от „Хилсбъроу“, са се самоубили, след тазгодишния финал на Шампионската лига. Причината за това са неразбориите и хаосът преди мача на „Стад дьо Франс“, когато привържениците на мърсисайдци бяха притискани пред входовете на стадиона и срещу тях бе използван сълзотворен газ от полицията заради проблеми с организацията и билетите. Тези неприятни сцени са отключили изключително болезнени спомени във въпросните привърженици, които са били съответно на 52 и 63 години, и в резултат те са посегнали на своите животи седмици след двубоя с Реал Мадрид. 

Питър Скарф от организацията, подкрепяща оцелелите от „Хилзбъроу“, разкри следното: „Само тази година имаме три случая на самоубийства. Това е твърде много. Единият човек отне живота си преди годишнината от трагедията, а другите двама го направиха след финала на „Стад дьо Франс“, който отключи спомените им. Тези събития имат много допирни точки с тези от „Хилзбъроу“ и това върна спомена от 1989 година. И в двата случая имаше хора, притиснати един срещу друг под тунел, блокирани турникети, предотвратяващи влизането на стадиона, и преди всичко фалшиви обвинения по-късно. Такива неща не трябва да се случват.“

От организацията са предложили на феновете възможността да преминат терапия, за да се справят по-лесно с травмите, причинени събитията в Париж.