Лудогорец бе много активен в края на есенния трансферен прозорец, когато привлече цели четирима футболисти. В клуба вече работят по зимните попълнения. И по всичко изглежда, че ще си осигурят услугите на още един бразилец - централния защитник Витор Мендес. 

23-годишният бранител бе много близо до "орлите" в началото на септември. Тогава обаче сделката не бе затворена. Според местните медии обаче тя ще се осъществи през януари. 

Витор Мендес е роден на 13 февруари 1999 година, висок е 186 сантиметра и тежи 75 килограма. Той е собственост на Атлетико Минейро, но в момента играе като преотстъпен в Жувентуде. Този тим се намира на последно място в Серия А. 

Мендес има до момента 11 шампионатни двубоя, като във всичките е бил в стартовата единайсеторка. Наред с това е вкарал и един гол – при успеха с 2:1 като гост на Авай през месец май. 

27

През есента Лудогорец привлече цели трима бразилци - централния защитник Педро Енрике, както и халфовете Педро Нареси и Нонато. Преди тях при разградчани акостираха дефанзивният полузащитник Якуб Пьотровски и десният бек Аслак фон Витри. 

В момента разградчани се готвят за гостуването на Локо (София). Мачът срещу "железничарите" е в събота (1 октомври) от 13:45 часа. Той ще се играе пред празни трибуни заради наказание на столичани.