Партизан сензационно отпадна още на 1/16-финалите в турнира за Купата на Сърбия. "Гробарите" бяха елиминирани от втородивизионния Раднички (Сремска Митровица) след изпълнение на дузпи и за пореден път през сезона разочароваха феновете си.

Бившият футболист на Черно море Патрик Андраде откри за гранда от Белград в 18-ата минута. Националът на Кабо Верде се разписа след подаване на Фусени Диабате. В края на полувремето Рикардо Гомеш уцели гредата, а през втората част "черно-белите" подходиха прекалено високомерно и разчитаха крехката преднина да им стигне. Във втората минута на добавеното време обаче Йован Маринкович изравни и всичко трябваше да се реши с дузпи.

Футболистите на Партизан рухнаха и направиха 4 поредни пропуска, като не реализираха нито една дузпа. От бялата точка се провалиха последователно Рикардо Гомеш, Марко Живкович, Слободан Урошевич и Патрик Андраде. Домакините вкараха първите две дузпи и пропуснаха следващите две, но въпреки това продължиха напред.

Раднички е в дъното на класирането на Първа лига, а Партизан е на пета позиция в Суперлигата и изостава на 5 точки от шампиона Цървена звезда. Следващият мач на тима на Гордан Петрич е срещу Войводина в неделя.