Английските медии продължават да се занимават ежедневно с бъдещето на Джуд Белингам, въпреки че до следващия трансферен прозорец има доста време. Преди няколко дни в Испания лансираха тезата, че халфът вече е избрал да продължи кариерата си в Реал Мадрид и поради тази причина ще откаже всички оферти, които ще получи от топ отборите от Премиър лийг. На Острова и в Германия обаче не мислят така. 

Според „Билд“ Борусия (Дортмунд) проявява силен интерес към полузащитника Наби Кейта и Ливърпул смята да използва това и да включи гвинееца в офертата си за Белингам. Договорът на Кейта изтича през следващото лято и ако скоро не бъде подновен, то мърсисайдци ще трябва да го продадат през януари. Това означава, че именно тогава от „Анфийлд“ могат да подготвят подобна оферта към Борусия, защото тя няма да има смисъл през следващото лято, когато Кейта може да отиде на „Сигнал Идуна Парк“ като свободен агент.

„Мирър“ пък твърди, че Манчестър Сити се опитва да убеди Белингам да премине на „Етихад“ посредством бившия му съотборник Ерлинг Холанд.

Снимки: Imago