Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за преговорите между "Юнайтед Груп" и 26-кратните шампиони. Той разкри, че не е разговарял още с представители на компанията относно бъдеща сделка.

"Нямам представа дали "Юнайтед Груп" харесват Мъри Стоилов, но на този етап аз го харесвам - пошегува се легендата на "сините" - Те провеждат одит, който е към своя край, и ако имат интерес, а мисля, че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, за да разговаряме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици", добави Сираков.

Той обяви, че компанията на сърбина Драган Шолак ще преговаря с тях четиримата (б.а. - него, Иво Ивков, Станимир Стоилов и Даниел Боримиров), които присъстваха на срещата с феновете.

"Част от интереса на фирмата към Левски се дължи до голяма степен на това, че Мъри е треньор", каза той, след като бе запитан за оставката, която Стоилов анонсира, в случай че клубът има нов собственик. "Като ръководители ще дадем на новия собственик възможност да избере екип, без условия. Това не значи, че те няма да преговарят с Мъри", каза Сираков по време на срещата с феновете в Карлово, цитиран от "Тема Спорт".