Младият талант на баскетболния ЦСКА Виктор Гергов изрази своята гледна точка относно поражението на “червените” от Балкан със 64:80 в приятелския турнир “Купа Декатлон”. Ето какво каза 18-годишният гард на “червените”:

"Всички се опитвахме да изпълним това, което треньорът ни го е задал. Просто подготовката ни започна съвсем скоро и все още не сме се сработили. Вярвам, че до началото на сезона всичко ще се е наредило както трябва. Много кошове получихме един на един и много борби в нападение ни взеха. 

Балкан вече изигра няколко контроли, докато това ни е първа такава на нас. Те са по-сработени засега, но има много време. Нов отбор сме, но изграждаме химията помежду си. ЦСКА винаги се цели в най-високото, но за мен не е хубаво да се казва, че ще станем шампиони. Показваме най-доброто на игрището и каквото се случи. 

Аз съм цесекар от малък и нямам търпение да играем срещу Левски. Първият ни съперник е Спартак Плевен, който има много опитни играчи и добра селекция, така че двубоят със сигурност ще е труден", заяви Гергов. 

Снимки: Владимир Иванов