Хебър официално обяви, че досегашният помощник треньор Владимир Манчев застава начело на тима, а Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически директор. В щаба на новия старши треньор като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев. По-рано днес излезе информация, че Ники Митов може да се завърне начело на пазарджишкия клуб, но по всичко изглежда това няма да се случи. 

Ето какво пишат от Хебър:

Ръководството на ФК Хебър 1918 назначи досегашния наставник на мъжката представителна формация Фулвио Пеа за спортно-технически директор на клуба.

Неговото място в ролята на титулярен старши треньор ще заеме Владимир Манчев, който до момента изпълняваше функции на първи асистент на италианския специалист. Фулвио Пеа вече е бил в ролята на спортен и технически директор по време на работата си в италианските Лукезе (през 2005 г.) и Ливорно (2018 г.) Подобни функции той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.) От тук насетне Фулвио Пеа ще осъществява цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия представителен тим и дублиращата формация на клуба. В щаба на новия старши треньор на Хебър Владимир Манчев като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев