Нападателят Бобан Бабунски е добре познат в България от престоя си в Ботев (Враца), където отбеляза доста голове. В началото на тази година той направи трансфер в унагрското първенство и вече има 4 попадения в 16 мача за Дебрецен. Силните изяви и трансферът му осигуриха място в националния отбор на Северна Македония, а сега той е на лагер преди мачовете с Грузия и България от Лигата на нациите. 

“В първите мачове показахме много високо ниво и ако го задържим и продължим да работим по същия начин, ще постигнем позитивни резултати. Трябва да бъдем по-ефективни. Смятам, че в мача с Грузия (0:3) имахме няколко шанса за гол в първите минути и този път трябва просто да бъдем по-ефикасни”, каза Бабунски. 

“Срещу Грузия, въпреки загубата, играхме по-добре от тях в по-голяма част от мача. В последните 20-30 минути отпаднахме физически. А трябваше да продължим така, както започнахме, и да задържим това темпо до края. Наистина някои много важни играчи за нас не са на този лагер. Но тези, които са извикани, направиха много добро начало на сезона и ще покажат, че могат да помогнат. Важното е да задържим нивото, което демонстрирахме в предишните мачове, и да спечелим и двата. Оптимист съм”, завърши Бабунски.