Феновете на Ботев отново ще протестират пред Община Пловдив. Това ще стане на 22 септември от 18,30 часа. Повод за недоволството на „жълто-черните“ привърженици е довършването на стадион „Христо Ботев“:

22.09 – 18:30ч. Община Пловдив

Уважаеми Ботевисти,

месеци наред представителите на феновете се опитват да получат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, проектант и изпълнител категорично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от отговорните лица дори не присъстват.

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив за цялата „жълто-черна“ общност!

Затова нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред Община Пловдив в 18:30ч. и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и смелост да дойдат пред гражданите на Пловдив и да дадат ясен отговор на въпроса ще има ли цялостно завършена козирка на Колежа!