Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви, че неговият тим е заслужавал да си тръгне с точка след мача с Бетис, но въпреки поражението с 2:3 е горд с играчите си.

“Това е различен тип мач в сравнение с този срещу Рома. Много съм горд с играчите. Заслужавахме точката, но не я спечелихме. Съжалявам за това, но съм много горд с играчите. Създадохме шансове. Не мисля, че те създадоха повече от нас. Напротив, ние имахме повече, но те вкараха, а ние - не. Накрая ги натиснахме.

Това е футболът. Всички искат да вкарат. Не успяхме”, каза Шимунджа, след което бе попитан за борбата между разградчани, Рома и Бетис за първите две места в групата.

“Внимавайте! Преди да почнат групите, преди 14 дни, бяхме аутсайдери. След една победа и този добър мач говорите по друг начин. Сега казвате друго. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Играем мач за мач.

Няма да е по-различно срещу ХИК. Първо трябва да помислим за следващия мач в първенството, а след паузата и за европейските турнири”, каза треньорът на Лудогорец.