Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов направи любопитно изказване преди днешното шампионатно гостуване на Левски на „Герена“.

„Надявам се да играем добре и срещу Левски. Четири точки са добър актив дотук. Надявам се днес да нарушим традицията и да запишем първа победа на „Герена“ от доста време. Предишния път не ни достигна малко шанс. Желко Петрович е изключително ерудиран. Видял е доста. Учи ни на хубави неща и се надявам да успеем да ги приложим в мачовете. Иска да практикуваме модерен футбол – да атакуваме, да сме агресивни. Петрович изпипва всеки детайл“, заяви Балтанов, цитиран от „Тема спорт“.

„Не мога да коментира каква е ситуацията и промяната в Левски. Не ми е работа. Отстрани да се коментира и да се дава акъл е много лесно. Това никога не съм го харесвал. Целта пред Ботев е ясна – влизане в шестицата. Но винаги искаме повече. Медали в края на сезона не биха ни стояли лошо. Има много време. И миналия сезон го искахме, но не успяхме да се класираме за Лига Европа“, допълни още капитанът на Ботев.