До 30 юни 2019 г. всеки клиент, който се регистрира за електронна фактура, ще получи като подарък себестойността на 20 kWh

„ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите клиенти, че до финала на кампанията „20 kWh подарък“ остават само няколко дни. До 30 юни 2019 г. всеки клиент на дружеството, който заяви услугата „Електронна фактура“, ще получи като подарък от компанията себестойността на 20 kWh електроенергия. Над 5000 клиенти вече направиха своята безплатна регистрация за услугата и получиха своя подарък.

В кампанията могат да участват всички клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата е безплатна и може да се направи онлайн на www.cez.bg, в център за обслужване на клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД или в каса на „Изипей”. Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер, оторизационен код и актуален имейл адрес. Подаръка от 20 kWh клиентът ще получи под формата на приспадната им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията. Правилата на кампанията „20 kWh подарък“ са публикувани на корпоративния сайт www.cez.bg.

Електронната фактура е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Освен поради безспорните екологични ползи електронната фактура е предпочитана от клиентите и заради гарантираната защита на личните данни, спестеното време и възможността за лесно и практично контролиране на разходите.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си удобство и сигурност! Ще спечелите Вие, ще спечели и природата!