Хебър набор 2008 станаха шампиони на турнира за “Купата на кмета на Тетевен”.
В груповата фаза „зелените" бяха с отборите на ФК Севлиево, Национал (София) и Левски. Момчетата на Чочков завършиха на второ място в групата с победа, равен и загуба от считаните за фаворити в турнира Левски.
На полуфинала срещу Ботев (Враца) пазарджиклии бяха категорични и победиха с 8:1.
На финала се хебърци се срещнаха отново с гранда Левски, от които загубиха по рано през деня.
Финалната среща започна лошо за хебърчетата, като до 10 минута резултата беше 0:2, но с невероятно отборно самочувствие съумяха да изравнят още до почивката с два гола на Тодор Гергишанов. Втората част „машинките" от Пазарджик видяха, че Левски не е чак толкова силен и започнаха по-агресивно. Създадените опасности пред вратата на „сините" и усилията се увенчаха 5 минути преди края с третия си гол в мача на Тодор Гергишанов. В последната минута точка на спора сложи Тодор Хаджиев за крайното 4:2, което гарантира на хебърци нова купа и нови индивидуални награди.
Тодор Гергишанов беше избран за играч на турнира, а Георги Кузев за най-добър вратар на турнира. Това е 4-ти трофей за набор 2008 на Хебър за 1 сезон. Припомняме Ви, че преди седмица малчуганите изпревариха мъжете на Хебър и вдигнаха шампионската си купа на ст. „Г.Бенковки". На 13.юни за набор 2008 ще има ново изпитание този път на турнир в Несебър, след което отборът ще бъде пуснат в заслужена почивка.

Вижте как Хебър набор 2008 вкарва гол след гол на Левски