Децата на Черноморец Бургас родени през 2003 година спечелиха големия международен турнир "Пирин къп" в Сандански. На финала в Микрево те победиха с 2:1 след изпълнение на дузпи ЦСКА-София. В редовното време резултата бе 0:0. В интерес на истината момчетата на Атанас Борносузов от ЦСКА-София бяха с година по-малки. Двата отбора се срещнаха и в предварителната група, но тогава децата от София спечелиха с 3:1.

В набор 2004 децата на Левски водени от Захари Сираков победиха убедително във финала Спартак Пловдив с 5:0 . През целия турнир те не допуснаха и гол във вратата си и заслужено спечелиха турнира.

В набор 2005 Черно море спечели финалната среща с 2:1 срещу Септември София. На трето място е Пансерайкос Серес, след като победиха в мача за третото място Метал 2002 с 4:0.

При най-малките - родени през 2006-та  година ПАОК очаквано спечели турнира. Децата на гръцкия гранд се наложиха убедително над Литекс с 6:1 във финалната среща. Третото място тук остана за децата на Витоша 13 ,които победиха в малкия финал Спартак Пловдив с 3:1.

За всички деца в турнира основният спонсор РЕФАН България е подготвил индивидуални награди. Награждаването е днес от 13:30 часа.