Капитанът на Спартак (Москва) и руски национал Денис Глушаков е бил привикан в полицията в руската столица по жалба, че е отправял заплахи към жена си, съобщава каналът Mash в социалната мрежа Телеграм. Той е бил разпитван от следовател повете от два часа.

По-рано през декември стана ясно, че полузащитникът на червено-белите е написал заявление срещу жена си и я обвинил в измами и мошеничество. Но след това пък излязоха на яве обстоятелства, според които жената сама е написала това заявление с идеята да злепостави Грушаков.

В момента двойката се намира в центъра на бракоразводен скандал, а Глушаков отказва да плаща издръжка на съпругата си, срещу което Дария Глушакова е подала съдебен иск. Както съобщава сайтът на районния съд в Москва, жалбата на Дария е попаднала в категорияга Спорове, свързани с възпитанието на децата при развод.

Новата жалба, която полицията е получила и в следствие на информацията в нея, е за заплахи за физическо насилие от страна на Глушаков към половинката му. В Спартак (Москва) играе и капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов.