Днес се проведе традиционният коледен обяд на Реал Мадрид на “Сантиаго Бернабеу”, където клубният президент Флорентино Перес даде обичайната си коледна реч.

“Вие сте преки свидетели на един от най-добрите етапи за Реал Мадрид. За първи път сме шампиони на Европа и във футбола, и в баскетбола. Това е хит на световно ниво. Този успешен етап е благодарение на сплотеността на Реал. Съединение, което ни позволява да имаме стабилност. Вече сме концентрирани върху спечелването на Световното клубно първенство. Тези играчи вече са част от историята и легендата на Реал , сред които е и Лука Модрич, носител на Златната топка и наградата The Best на ФИФА. Той представлява таланта и ценностите на Реал. В неделя (когато прие Ривър Плейт - Бока Хуниорс - б.р.) този стадион беше пример за ценностите на спорта. Спортната страст съжителстваше със спортните ценности”, заяви Перес в речта си.

Florentino Perez: Modric represents the talent and values of Real Madrid https://t.co/lkujF9gtme pic.twitter.com/PgYPKd7Kic

— EDAFE MATTHEW ESEOGHENE (@ELEGBETE1) December 11, 2018