Локомотив Пловдив U17 се наложи с 4:3 над Брестник в приятелска среща, играна днес сутринта на изкуственото игрище на "Лаута". Срещата се проведе в три полувремена по 30 минути.

Черно-белите започнаха много силно срещата, като до 10-та минута вече водеха с 2:0. Първо Мирослав Христов отбеляза с удар ниско по земята, а защитник на Брестник заби автогол, за да удвои преднината на "смърфовете". С течение на времето гостите се окопитиха и поизравниха играта.

В началото на втората част Виктор Петков върна едно попадение за Брестник, но десет минути по-късно Златин Христев разстреля вратаря на гостите за 3:1.  

През последната част треньорът на черно-белите Кирякос Георгиу направи ротации като даде шанс и на играчи на по-малка възраст. Такива имаше и в състава на гостите. Локомотив отбеляза четвърто попадение отново чрез Мирослав Христов. Брестник отговори подобаващо и вкара два безответни гола в рамките на три минути. Точни за гостите, оформяйки крайното 4:3, бяха Георги Иванов и Радослав Гиджов.