В Нотингам Форест са разочаровани, след като загубиха обжалването на наказанието си, но тимът трябва да продължи напред, за да избегне изпадането от Висшата лига. Това заяви мениджърът на отбора Нуно Еспирито Санто. От актива на отбора бяха отнети 4 точки заради нарушаване на финансовите правила през март, а във вторник клубът разбра, че жалбата му е оставена без уважение. Форест е на 17-о място с 29 точки, като два кръга преди края е с три пункта над зоната на изпадащите.

"Всички сме разочаровани, защото спечелихме тези точки на терена и имахме вяра и надежда, че ще ни ги върнат, но това е решението", каза португалският специалист.

"Това е, трябва да го приемем. Нужно е да се концентрираме и да работим, защото всичко е в нашите ръце", каза Еспирито Санто.

Победата над Челси в домакинския мач ще гарантира на Нотингам почти сигурно място във Висшата лига и през следващия сезон.

"Това е последният ни мач у дома, важно е за основната ни цел и сме длъжни да завършим пред феновете по добър начин", каза мениджърът.

Нотингам Форест ще си осигури оцеляване и ако Лутън Таунк загуби от Уест Хам и Бърнли не победи Тотнъм по-рано в събота.

Последвайте каналите ни в: