От утре (19.04) в 10:00 часа Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билети за полуфиналния реванш от турнира за Купата на България срещу ЦСКА-София. Решителният двубой ще се състои на 01.05 (сряда) от 18:45 ч. на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Билетите ще са налични на сайта kolezha.bg, като при онлайн покупка получавате и 5% отстъпка. Пропуските ще се продават още и в двата фен магазина на клуба и на касите в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:

– Трибуна Юг – 15 лв.

– Трибуна Север – 15 лв.

– Трибуна Изток – 22 лв.

– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 25 лв.

– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 30 лв.

– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 40 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 45 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лв.

– Деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място)

– Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.– За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на ЦСКА-(София) ще са налични онлайн на специално създаден за тях портал, както и в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион „Христо Ботев“.

Припомняме, че Ботев спечели първата среща в София с 1:0 след гол на Уме Емануел. На трибуните на Националния стадион пък 2000 гостуващи привърженици станаха свидетели на историческия успех на пловдивчани.

Последвайте каналите ни в: