Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич не успя да скрие разочарованието си след загубата с 1:2 от ЦСКА 1948, дошла след обрат. Наставникът на "железничарите" разкритикува своите футболисти за представянето им след първия гол. Сръбският специалист изрази мнение, че на отбора му липсва самочувствие и психика във важните моменти.

"Едно голямо разочарование. Видяхме, че ЦСКА игра с младите футболисти и искахме да се възползваме от това нещо. Те искат да се покажат и знаехме, че ще ни пресират. Не знам защо след първия гол дойде такъв спад в играта. Футболистите на ЦСКА спечелиха почти всички дуели в средата на терена. От една безопасна атака ни вкараха гол и отново показахме, че нямаме психика.

През второто полувреме излязохме за победа, обаче получихме втори гол. След това не успяхме да вкараме от всички създадени положения. Жалко, че не взехме поне точка.



20

Нямаме самочувствие. Щом резултатът не е добър за нас, се получават елементарни грешки. Не държим достатъчно топката. Когато сме в ситуация да вкараме гол, нямаме нужната креативност. Мисля, че това е психологическият момент. Ще се борим докрай за оставане в "А" група", каза Дончич.

Последвайте каналите ни в: