Старши треньорът на Марица (Пловдив) Кирил Андонов даде мнението си след загубата на своя тим от Септември. “Пиратите” загубиха с 0:2 у дома и към момента са в зоната на изпадащи.

“За пореден мач без да ни е надиграл противникът допускаме много лесни грешки в защита. Оттам нататък ние имахме три положения, не ни покри и това е всеки мач. Това е проблемът, че не реализираме положенията. Както и предния в Русе, тук същата работа. Последните 15 минути ги надиграхме, но какво да ви кажа. Има притеснение още от зимата в отбора, не знам на какво се дължи. Не смея да твърдя, че момчетата са се предали, тренират нормално, но не знам, наистина.

Може би липсата на точки се отразява, но имаме доста опитни футболисти. Не трябва това да е проблемът. Не знам. Една победа е нужна, тя трябваше да дойде на още по-ранен етап, но не искам да се оправдавам. Гледаме напред, има шест мача до края и ако можем да се спасим, ще се спасим. Вярвам в момчетата, аз съм оптимист. До края няма лесен мач, шест финала”, заяви Андонов.

Последвайте каналите ни в: