Старши треньорът на Етър Светослав Петров не скри разочарованието си след поредната загуба на "болярите", с която шансовете за оставане в елита стават все по-малки. Тимът му отстъпи на Пирин с 1:2 след обрат, а наставникът заяви, че докато има надежда, ще се бори до последно.

"Обърка се това, че не отбелязахме втори гол, а имахме ситуациите. Мисля, че през по-голямата част от второто полувреме ние бяхме отборът, който търсеше повече победата. Накрая, за пореден път, от груба грешка в средата на терена, допуснахме гол. Каквото и да кажа, може би ще прозвучи като оправдание. За съжаление загубихме.



Не мисля, че имаше някакво напрежение, което да не ни позволи да играем. Опитахме се, но всеки път казвам, че малкото е много във футбола. Малко не ни достигна да отбележим втори гол.



Надеждата я има, но каквото и да си говорим, остават празни приказки. Лошото е, че не печелим точки. Днес беше идеалната възможност. Срещнахме отбор на нашето ниво и пак загубихме. Ще бъде много трудно, но аз лично ще се опитвам да се боря до последно. Още на Нова година имахме разговор с ръководството за двата случая. Имаме начертан път и ще го следваме. Мисля, че скоро време от ръководството трябва да кажат. Жалко за футболистите и за хората, които дават пари. Опитваме се, но нещо все не ни достига.



Имахме разговор, имаме начертани точни стъпки - в единия и в другия случай. Опитахме се да предвидим сценариите, които ни предстоят, за да бъде всичко на ниво", каза Петров.

Последвайте каналите ни в: