Боксовият мениджър Ивайло Гоцев говори ексклузивно за "Неформално с Георги Петков".

Г-н Гоцев е в България заради един от най-популярните си клиенти - Кубрат Пулев, който ще се изправи срещу украинската бойна машина Игор Шевадзутский на 30.03, в "Арена София".

В първата част от разговора ни с Ивайло Гоцев той открехна вратата пред нас към личното си развитие и оформяно през годините професионално амплоа. Разкри ни и любопитна подробност - как и кога Благой Иванов - Багата е станал официално негов клиент.

В продължението на нашия разговор с Ивайло Гоцев той обсъди неговите първи спомени, свързани с личността, боксьора и цветущия персонаж Кубрат Пулев, безмислостния Дон Кинг, колегата Еди Хърн, неговият клиент Антъни Джошуа, величието Майк Тайсън и още много съществени подробности, съпътстващи ролята на водещ боксов мениджър за България пред останалия свят.

"Всички тези легенди - за задкулисните преговори и действия в бокса - са преекспонирани. Работя отлично с Еди Хърн. Винаги сключваме много ефективно и с лекота сделки.

С Дон Кинг започнах комуникация и преговори през 1996-а година. От него съм научил много, най-вече какво не бива да правя", разкри боксовият мениджър.

"С Кубрат не се работи лесно. Това едва ли е тайна за вашата аудитория. Но това го прави още по-интересен. От боксьорите, с които съм работил, той е най-добрият ми учител.

Той е отворил вратите за останалите българи. За мача с Кличко си купих лично билет, не бях част от екипа, но се насладих на енергията. Българска енергия!", добави Ивайло Гоцев.

"Ще се радвам, ако в България се намери младо момче, което е избрало да тръгне по стъпките на Кубрат Пулев", завърши агентът.

Коя е висшата цел и защо България никога не напуска сърцето на един истински пловдивчанин?

По какво се познават истинските хора и как биват отличавани на фона на останалите?

Обмисля ли завръщане за постоянно в родината и какво включват непосредствените бъдещи планове и цели пред Ивайло Гоцев? Можете да видите във видеото:

Последвайте каналите ни в: