Наставникът на Хебър Любослав Пенев бе доволен от играта на неговия тим при равеноство 1:1 срещу Пирин (Благоевград). Специалистът също така се присети за някои случаи, когато смята, че тимът му е бил ощетен.

“Винаги играем с идеята да побеждаваме. Днес не се получи, но днес бяхме дълго време с човек по-малко. За мен първият картон на Йоан е спорен, но добре, така е преценил. Логично изравнихме и се надявахме и се опитахме да стигнем и до успеха. Добър мач, но имаше и неща, които трябваше да се коригират. Много е лесно да вадиш картона, но в някои случаи това не е редно. Не сме излизали от правилния път. Можеш да победиш или загубиш, но мисля, че продуктът, който представяме е добър”, каза Пенев.

“Преди мача четох, че Враца подава жалба за мача им с Арда вчера. Връщам се на предния ни мач с Левски. Нищо лично, но ние загубихме от Локо (Пловдив) есента с 3:4, тогава Железов ни вкара два гола от катафалката, отидохме на Герена гол с волейболна асистенция. Знаете ли кой беше на ВАР? Драганов. За мача с Левски ни ги събраха и двмата”, отбеляза Любо.

Последвайте каналите ни в: