Отборът на "Марица" (2012) се класира на финал на международния турнир "Кронос Къп", който се провежда в Пловдив. Момчетата на треньора Красимир Иванов заслужено стигнаха до тази фаза, след като показаха солидна игра, характер и надиграха съперниците си.

В груповата фаза "Марица" (2012) срази с 1:0 "Локомотив" (Пловдив) в истински дерби мач. Победното попадение в срещата отбеляза Кристиян Налбантов. За "жълто-сините" последва равенство 0:0 срещу "Хасково", като въпреки многобройните си положения маричани не успяха да реализират. В третия си двубой "Марица" (2012) победи с 4:2 "Лидер". Хеттрик в този мач реализира Георги Степанов, а едно попадение добави Кристиян Налбантов.

Така "жълто-сините" оглавиха групата си и в следващия етап се изправиха срещу сръбския "Милутинац". Двубоят се игра в събота, а маричани отвяха своя съперник с 4:0. Николай Данчев отбеляза на два пъти, а по веднъж точни бяха Георги Хамбарлийски и Филип Харизанов.

В неделя от 10:15 часа "Марица" излиза във финална среща от надпреварата срещу състава на "Локомотив" (Пловдив), който веднъж вече бе победен. Двубоят ще се играе на терена до СУ "Свети Седмичисленици" в ЖК "Тракия", като всеки, който желае може да подкрепи отбора.

Снимки: Детски футбол /facebook/