Армейските привърженици от Северната трибуна излязоха с призив на страницата "Трибуна Сектор Г" във "Фейсбук". Феновете желаят подкрепата за отбора на ЦСКА - София да не намалява, въпреки че "червените" се местят на Националния стадион "Васил Левски" заради предстоящата реконструкция на стадион "Българска армия". 

"Армейци, Началото на пролетния полусезон вече чука на вратата. Този път няма да говорим за титли и купи, въпреки че това е есенцията на съществуването на нашия клуб и винаги ще бъде така. Въпреки че временно сме извън нашия дом, бихме искали ентусиазмът, който показахме през изминалата година, да не стихва и на Националния стадион. Нека затвърдим нивото, което поддържаме и подкрепата ни да се засилва с всеки изминал мач. 

76

В момента расте ново поколение армейци, които имат удоволствието да се наслаждават на един от най-силните периоди на "Сектор Г" през годините, а повярвайте ни, нямаме намерение да спираме. Единствено и само от нас зависи какво ще оставим на нашите деца и пътят ни е само напред и нагоре! Всички заедно като юмрук! За ЦСКА и дружината!", написаха феновете от сектор "Г". 

Последвайте каналите ни в: