Момчетата от елитния тим на Лудогорец U17 прегазиха с 8:0 противниците си от Прогресул (Букурещ). Контролната среща бе предпоследна от зимния лагер на „орлетата“ и се проведе на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“.

Макар играчите на Прогресул да са по-големи във възрастово отношение от лудогорци, то последните не им оставиха шанс да демонстрират опита си на терена. Мачът се проведе в три полувремена, две от които по 45 минути и последното от 30 минути. Това даде шанс на всички играчи на "зелените" да влязат в игра.

В първата част на срещата Лудогорец U17 нанесе два точни удара. С точен мерник във вратата на Прогресул се разписаха Елисей Съров и Исмет Хасан.

Второто полувреме разкри отлични възможности за драстично увеличение на преднината на Лудогорец. Резултатът набъбна с още 5 гола. Точен за своя тим на два пъти беше Кристиян Манушев. Голове добавиха още Елисей Съров, Наско Янев и Димитър Мрънков.

През третата част на мача футболистите на Лудогорец създадоха още голови ситуации. До оформянето на крайното 8:0 доведе ново попадение на Кристиян Манушев, който оформи своя хеттрик.

Доволен съм от представянето на отбора, личи си, че всеки играч иска да се докаже, коментира старши треньорът на Лудогорец U17 Мартин Цирков.

В последната си контрола от зимната подготовка, елитният тим на разградския клуб ще се изправи срещу Фратрия (Варна).