Отборът на Лудогорец U14 отнесе с 5:1 Динамо (Букурещ). Контролната среща от зимната подготовка се проведе на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“.

Мачът предложи динамична и атрактивна игра, както и много единоборства. Редуваха се ситуации пред двете врати, в резултат на което публиката наблюдава истинско голово шоу.

Резултатът бе открит в 27-та минута след първия съдийски сигнал. Автор на попадението от корнер бе Александър Александров.

Малко след това „орлетата“ нанесоха втория си удар в 30-тата минута. Точен отново бе Александър Александров, който се възползва от вратарска грешка.

 

Три минути по-късно Динамо успя да се разпише във вратата на Лудогорец отново след изпълнение на корнер.

След подновяването на играта „зелените“ увеличиха резултата в своя полза. Денислав Димитров опъна мрежата на Динамо след точно изпълнение на дузпа за 3:1.

На два пъти, в 58-мата и 73-тата минута, се разписа Ахмед Манаф, оформяйки крайното 5:1. Второто попадение падна след корнер.

Динамо е труден съперник, момчетата се постараха, но имаме да чистим много грешки, коментира старши треньорът Емилиян Петров.

Лудогорец U14 отново предстои да се изправи срещу Динамо в следващата си контрола. До края на зимната си подготовка „орлетата“ ще изиграят и две контроли с Етър (Велико Търново) на разменни гостувания.

Лудогорец U13 отстъпи на Динамо (Букурещ) с 0:2. Мачът от зимната подготовка се игра на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“. Срещата бе пръв международен сблъсък за момчетата на старши треньора Емил Георгиев.

Двете попадения бяха отбелязани в края на полувремената. Първият гол намери вратата на Лудогорец в 38-та минута след първия съдийски сигнал след контраатака. Бърза атака на Динамо доведе до втория точен удар в 77-та минута.

Не се получи добър мач за нас, момчетата не показаха дори моментните си възможности, грешките са комплексни. Но е хубаво да има повече подобни срещи с добри противници, за да трупат играчите опит, коментира старши треньорът Емил Георгиев.

В оставащите срещи от зимната подготовка Лудогорец U13 отново предстои да се срещне с Динамо (Букурещ), както и да изиграе две контроли с Етър (Велико Търново) на разменни гостувания.