Дубълът на Лудогорец загуби с 0:1 от Фратрия (Варна) по време на първата си контрола от зимната подготовка. Срещата се игра на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“.

През по-голяма част от времето тимът на Лудогорец II бе доминиращият на терена, като момчетата на Захари Сираков разиграваха топката в полето на Фратрия.

Старши треньорът, за когото това бе първа среща начело на дубъла на Лудогорец, използва контролната среща, за да даде шанс за изява на всички футболисти от състава.

„Зелените“ атакуваха съперника и създаваха голови възможности. Динамичната игра поднесе редица точни удари на футболисти на Лудогорец, а в средата на второто полувреме топката срещна дясната греда.

Макар „зелените“ да държаха вратаря на противниковия отбор нащрек през цялото време, единственото попадение дойде в тяхната врата в последната минута на първото полувреме.

Доволен съм от показаното старание на момчетата. Най-важното е, че всички играха по 45 минути. Като за първи мач си пролича умората от тренировките, на моменти им липсваше търпение. Има върху какво да работим, но сега резултатът няма значение, важно е демонстрираното поведение, коментира старши треньорът Захари Сираков.

 


ВИДЕО РЕПОРТАЖ

 


ФОТО ГАЛЕРИЯ