Наставникът на Левски Николай Костов заяви след нулевото равенство като гост на Арда, че няма никакви претенции към играчите.

Той добави, че е направил грешка с изказването си, че тимът ще се бори за титлата и разясни защо е постъпил по този начин. Също така Костов е категоричен, че Левски никога не може да умре.

“Създадохме две ситуации. Благодарение на вратаря отборът на Арда спаси мача. Равностоен мач през първото полувреме, второто нашите футболисти изнесоха играта в предни позиции. Имахме преимущество в средата на терена. С появата на Галчев станахме по-агресивни по десния фланг, през левия също имахме ситуации. За съжаление не успяхме да победим. Арда притежава доста опасни футболисти в атака. Държаха постоянно под напрежение нашите защитници, които се справиха. Сега е моментът, в който да не говорим много, а да мислим как да излезем от ситуацията, когато ни липсват основни играчи. Излизаме максимално мобилизирани. Предния мач, който загубихме нелепо, дава психологическо напрежение в нашите млади игарчи. Ще преодолеем това. Реализация ни липсва. Шампионската титла? Може би е грешка от моя страна, защото като гледах мачовете и представянето на отбора от миналия шампионат, мислех, че има потенциал при младите да се борим за титлата и го обявих пред играчите. Има много мачове до края на шампионата и няма да спрем да се борим. Оттук нататък играем мач за мач. Имаме много добри играчи с голям потенциал. Нямам никакви претенции към нито един. Имаме взаимодействие и получаваме любов от публиката във всеки мач. Хубавото е, че Левски никога не умира. Не се страхуваме от нито един отбор”, завърши Костов, след като “сините” създадоха няколко положения от Арда, но не успяха да ги реализират и срещата в Кърджали приключи при 0:0."  каза треньорът на Левски Николай Коатов.