Отборът на Септември София продължава да мачка убедително в елитната юношеска група до 15 години. Играчите на Ясен Даскалов разгромиха връстниците си от Ботев Пловдив с резултат 7:1, като не оставиха никакви шансове на канарчетата. По два гола забиха Димитър Маринов и Стоил Йорданов, а Борис Стоянов, Александър Вутов и автогол оформиха крайният изход от мача. Септември водят в класирането с 22 точки и обща голова разлика 33:2!

Отборът на Септември София записа седма поредна победа в Елитната юношеска група до 16 години и продължава да бъде едноличен лидер в класирането. Играчите на Петър Василев изиграха спорно първо полувреме, като въпреки това контролираха събитията. "Канарчетата" успяха да поведат в резултата в 38' минута.През втората част септемврийци показаха отлична игра, като с две попадения на Васил Василев обърнаха изхода от срещата и записаха нови три точки в актива си след победа с 2:1. В следващият кръг Септември гостува на ЦСКА.

Отборът на Септември София записа четвърта поредна победа в елитната юношеска група до 17 години. Играчите на Младен Стоев разбиха домакините от Дунав Русе с резултат 7:1 и затвърдиха доброто си представяне през последните кръгове. Рожденикът Александър Джамов заби 4 попадения във вратата на "драконите", а по едно попадение отбелязаха Валери Божинов, Данаил Ластарджиев и Валентин Шалев. Домакините отбелязаха единственото си попадение в 91' минута на срещата. В следващият кръг Септември приема Славия.

Вторият отбор на Септември София записа класическа победа с 3:0 над Пирин Разлог в Югозападната Трета лига. Играчите на Иван Гешев не оставиха никакви шансове на гостите, като с попадения на Петър Миленов, Георги Тафраджиев и Андрей Дудоленски добавиха нови три точки в актива си. Септемврийци са на осмо място във временното класиране, като до момента записаха 5 победи и 4 загуби в първенството. В следващият кръг Септември гостува на Оборище Панагюрище.